vineri, 3 aprilie 2015

Mami si micile trucuri ...

Mereu scriu despre Sofia, oricum , de cand am aflat ca sunt insarcinata, TOTUL este de "Sofia" . Insa , astazi am hotarat , cat ea doarme, sa scriu despre mine si anume , despre micile si putinele trucuri la care apelez , ca sa nu se vada(mereu) oboseala de pe fata mea . In periada sarcinii si a alaptatului am redus dreastic cosmeticele , am apelat doar la cele "uzuale" , sampon, deodorant , pasta de dinti si ulei de masline /migdale si astea au fost toate fara parabeni si cat mai soft.
Dupa ce s-a intarcat Sofia , am inceput sa ma dau cu oja, sa imi palic diverse creme, insa foarte rar si doar cand chiar nu se mai putea!
Am apelat la o masca pentru ten, pe care o aplic cand imi amintesc (din pacate rar! ).

E o masca Flash Anti- Oxidanta , Cure Solutions de la Yves Rocher , se plica o data sau de doua ori pe saptamana , se lasa sa actioneze 5 minute ( acum o am pe fata , si scriu rapid ca trebuie sa o dau jos si se trezeste si adevarata mea masca , cea care ma "marcheaza" cel mai mult , ha ha ha !!! ) , se clateste cu multa apa calduta , Dupa clatire, am senzatia ca tenul meu "rade si respira" , ramane oxigenat, fresh , racoros , ramane "alintat".Am asa o lumina pe chip, cred ca e de la crema, e posibil ca 50 % sa fie de la faptul ca am reusit sa o aplic si sa o las sa actioneze,nu conteaza, e bine oricum!
Aveti aici detalii despre crema , momentan nu este pe stoc , costa in jur de 78 ron , trebuie sa precizez ca am primit-o de la mama , stia ea de ce mi-o ofera!
Si am mai primit ceva , Serum Vegetal - o crema pentru ochi, eficienta !!!

Pupici !!! <3


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu