joi, 17 martie 2016

Secom si buzzstore - o ocazie buna de a testa produse noi

Sunt inscrisa pe site-ul buzzstore de ceva vreme, pe parcurs am testat produse diverse: balsam de rufe , detergent...acum insa am tras lozul cel mare. Am fost selectata sa testez produse SECOM si nu orice produse ci chiar unele bune fix pentru mine! Am fost in magazin , am purtat o discutie cu un vanzator( baiat - foarte bine informat) si am ales 3 produse din gama Fife-flo,  in valoare de aprozimativ 250 ron , pe langa acestea am primit si un bol superb, pictat manual ( pe care mi l-a furat Sofia sa isi manance cerealele ) , 10 cataloage si 10 vouchere in valoare de 25 ron fiecare, sa le ofer cunostintelor/prietenelor.
Primul produs intrat in teste a fost argila: ARGILA VERDE FRANTUZEASCA
Este pentru toate tipurile de ten: gras, mixt , normal, uscat , are efect detoxifiant si ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca in timp ce se usuca scoate punctele negre!
Am fost sfatuita sa aplic o crema hidratanta dupa ce indepartez masca, si tenul meu chiar a "cerut" crema, masca s-a uscat cam in 20 min, am spalat bine fata cu apa calduta, tenul a ramas curat, fresh, mai alb , insa pielea avea nevoie de crema !
Am aplicat masca si eu si sora mea, avem tenuri usor diferite, insa nu am avut reactii negative la nivelul pielii ! 93,
Este recomandat sa se aplice saptamanal , se folosesc doua masuri de argila si 3 de apa , o cutie contine aproximativ 42 cupe de argila! ( Aveti in recipient o cupa pentru masura )
Recomand cu drag produsul, se gaseste la raft la pretul de 77 ron , insa cu ajutorul unui voucher o puteti achizitiona la 55 ron .

2 comentarii:

  1. Foarte faine informatii, mie mi-a fost cam frica de argila deoarece am tenul uscat si mi-a fost frica sa nu il usuce si mai tare...
    Ce alte produse ti-ai mai ales?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unt de mango, despre care o sa scriu azi si ulei de migdale! Sa stii ca e super argila, atat timp cat dupa indepartare folosesti o crema hidratanta sau chiar unt de mango. Sunt bune produsele, fara miros, culorile sunt cele naturale. Untul de cacao, cel ales de sora mea, miroase atat de bine a cacao de iti vine sa il mananci!

      Ștergere