luni, 27 februarie 2017

Dupa lupte seculare...am iesit cu o postare :)


Faptul ca am fost selectata sa testez produsele iWhite2 Instant m-a scos din barlog si m-a facut sa scriu putin pe blog, timp nu am foarte mult, sunt in plina diversificare cu cea mica si adaptare la colectivitate cu cea mare, asa ca voi fi succinta!


Kit-ul de testarea a fost format din pasta de dinti, apa de gura(cantitate mai mult decat generoasa) si 5 seturi de benzi pentru albire, 5 vouchere si regulamentul 


Am testat 5 zile produsele iWhite2 Instant de la Sensiblu , pasta de dinti si apa de gura le folosesc in continuare, benzile au fost pentru 5 zile.Din pacate cand am primit kit-ul aveam o periuta normala, acum mi-am cumparat o periuta electrica foarte buna( zic eu!) si diferenta se vede bine! 

Apa de gura imi aminteste de o pasta de dinti din copilaria, alta decat colgate :) 

Trebuie sa precizez ca nu simt dintii mai sensibili sau afectati intr-un fel, dimpotriva simt ca sunt mai puternici !
Aici va la descrierea oficiala : Kitul pentru albirea profesională a dinților iWhite2 Instant nu conține peroxid de hidrogen (apă oxigenată), substanță care în anumite cantități poate provoca sensibilitate sau dureri la nivelul dinților şi al gingiilor. 

În plus, datorită complexului de hidroxiapatită, kitul pentru albirea profesională a dinților iWhite2 Instant fortifică și restaurează smalțul dentar. Astfel, depozitele de calciu din compoziție formează o peliculă care îmbracă dinții, oferindu-le un aspect natural și sănătos.

Daca doriti sa testati in link aveti invitatia mea!
http://buzzers.ro/invite/d4ec1ff959474e94a24e90ac51947709
O primavara frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu